« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Palvelumme » Verkostot

Verkostot

Hermia Group tarjoaa koordinointipalveluja teollisuuden ja tutkimuksen yhteistyöverkostoille. Alkaville verkostoille Hermia Group tarjoaa asiantuntemusta verkostojen rakentamiseen ja toiminnan käynnistämiseen.

Verkostopalvelujen osaksi voidaan liittää selvityksiä ja kartoituksia. Hermia Groupin asiantuntijat toteuttavat selvityksiä eri toimialoilla, kuten energia, ICT, koneenrakennus ja kaupunkikehitys. Selvitys on mahdollista liittää osaksi asiakkaan kehitysprosessia.

FIMA - Forum for Intelligent Machines ry

FIMA on yhteistyöfoorumi, joka kokoaa yhteen liikkuvien työkoneiden suomalaiset osaajat. Sen tavoitteena on edistää suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä ja suunnata toimialan huippututkimusta ja tuotekehitystä teollisuuden tarpeiden mukaisesti. Toiminta käynnistyi projektimuotoisena Hermia Groupissa vuonna 2006. Huhtikuussa 2008 FIMAsta tuli rekisteröity yhdistys, jonka toimintaa Hermia Group koordinoi ja kehittää.

Tampere Game Factory

Tampere Game Factoryn tavoitteena on vauhdittaa pelialan kasvua Tampereella kartoittamalla toimialan kipupisteet sekä tarjoamalla alustapohjaisia ratkaisuja yritysten tarpeisiin. Tampere Game Factory tarjoaa aktiivisen verkoston pelialan toimijoille sekä kokenutta asiantuntija-apua yritysten elinkaaren eri vaiheisiin.

ITS Factory

ITS Factory on Tampereen kaupunkiseudun ja alan yritysten yhteistyössä syntynyt älyliikenteen innovaatio-, kokeilu- ja kehitysympäristö. ITS Factory rakentaa suomalaisen älyliikenteen tulevaisuutta avaamalla dataa, luomalla testiympäristöjä, varmistamalla standardien tehokkaan käytön ja tuomalla alan toimijat yhteen. Esimerkkeinä toiminnasta ovat julkisen ja kevyen liikenteen sekä pysäköinnin sujuvoittaminen tieto- ja viestintätekniikan avulla sekä liikenneverkon turvallisuuden ja liikenteen ympäristöystävällisyyden parantaminen.


http://arkisto.hermiagroup.fi/palvelumme2/verkostot/ 25.9.2018 klo 01:01:14