« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Palvelumme » Tuotekehitysprojektit

Tuotekehitysprojektit

Hermia Group tarjoaa yrityksille oman tuotekehityksen tueksi asiantuntijapalveluita. Palvelujen laajuus ja syvyys riippuu yrityksen hankkeen luonteesta ja strategisesta tavoitetasosta.

Luottamukselliset T&K-hankkeet

Yrityskohtaiset tuotekehitysprojektit, joissa tyypillisesti kehitysresursseina kokeneita tutkijoita Tampereen teknillisestä yliopistosta. Hermia Group tarjoaa asiakkaalle projektimuotoisen kokonaispalvelun, jolla ratkaistaan asiakkaan määrittelemät tuotekehityshaasteet.

Demola, Tre

Hermia Group on yritysten ja organisaatioiden innovaatiotoiminnan avainkumppani. Tampereella Uusi Tehdas Finlaysonin alueella ja Konela Hervannassa toimivat keskuksina, joissa yhdistyvät yhteisölliset toimitilat, testatut innovaatioalustat ja -prosessit sekä ihmiset, innovaatioiden tekijät.

Demolassa motivoituneet opiskelijat luovat yhdessä yritysten kanssa toimivia demoja, jotka perustuvat yritysten antamiin ideoihin ja ongelmiin. Demola-projekti on tehokas työkalu vauhdittamaan tutkimus- ja kehitystyötä, rakentamaan kestävää korkeakouluyhteistyötä. Samalla se mahdollistaa uusien nuorien osaajien löytämisen. Tampereella Demola-projekteihin on osallistunut jo yli 1200 opiskelijaa. Kansainvälinen ja kasvava Demola-verkosto toimii tällä hetkellä Tampereen lisäksi Vilnassa, Budapestissa, Oulussa, Mariborissa, Norrköpingissa/Linköpingissa ja Malmössa/Lundissa.

Yritysryhmähankkeet

Useamman yrityksen muodostamat kehityskonsortiot, joissa yhdistävänä tekijänä on esim. teknologia, toimiala, jalostusketju tai markkina-alue. Yritykset kehittävät ratkaisuja yhdessä ja tyypillisesti hankkivat yhdessä tarvittavaa tutkimusasiantuntemusta, jolloin kokonaisuus muodostuu tehokkaaksi ja tulokselliseksi. Hermia Groupin roolina on toimia hankkeiden kokoajana ja koordinaattorina.

 


http://arkisto.hermiagroup.fi/palvelumme2/tuotekehitysprojektit/ 25.9.2018 klo 00:59:29