« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Palvelumme » Startup-palvelut

Startup-palvelut

Hermia Groupiin kuuluva Uusi Tehdas (New Factory) tarjoaa palveluja startupeille ja yritysten ja muiden organisaatioiden innovaattoreille ja tuotekehitystiimeille.

STARTUP-OHJELMA

Uuden Tehtaan kolmen kuukauden mittainen startup-ohjelma auttaa yritystä liiketoimintamallin löytämisessä, rahoituksessa, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Ohjelma rakentuu kolmelle peruspilarille: Lean Startup –metodit, arvonluonti ja yhteisöllisyys.

LEAN STARTUP

Lean Startup –lähestymistavassa keskeistä on mahdollisimman nopea oppiminen asiakkailta, jotta vältytään tekemästä tuotteita, joille ei löydy markkinoita sekä panostamasta aikaa, rahaa ja resursseja turhiin operaatioihin. Tavoitteena on liiketoimintamallin luominen nopeasti ja tehokkaasti.

YHTEISÖLLISYYS

Oleellinen osa menestymistä on oikeiden ihmisten löytäminen, joilta saa neuvoa, tukea ja kontakteja. Uuden Tehtaan yhteisössä on sarjayrittäjiä ja mentoreita, joilla on kokemusta yrityksen perustamisesta, kasvattamisesta, kansainvälistämisestä ja myymisestä. Monet heistä toimivat enkelisijoittajina. Lisäksi yhteisöön kuuluu Uudella Tehtaalla työskenteleviä startupeja sekä alumnit, jotka ovat aloittaneet Uudella Tehtaalla ja siirtyneet omiin toimitiloihin muualle. Kaikkiaan yli 130 yritystä on aloittanut Uudella Tehtaalla ja hankkinut yli 25 miljoonaa euroa rahoitusta.

ARVONLUONTI

Keskeistä startupien ja tuotteiden kehittämisessä on todellisen asiakasarvon luominen. Uusi Tehdas hyödyntää kehiteltyjä ja testattuja arvonluonnin menetelmiä. Näihin kuuluu myös yritys- ja tuotepresentaatioiden tekeminen ja myyntipuheen (”pitchaus”) kehittäminen. Osana arvonluontia pitchaus ei ole vain viestintää tai myyntiä vaan oleellinen tuotekehityksen työkalu.

YHTEISÖPALVELUT JA -TILA

Uusi Tehdas tarjoaa startupeille ja yritysten innovaatio- ja tuotekehitystiimeille yhteisöpalveluja, joihin sisältyy tapahtumia, koulutuksia, workshopeja sekä muita yhteisöllisiä toimintoja. Asiakkaat saavat käyttöönsä työpisteen avoimesta toimitilasta, missä luova vuorovaikutus ympäröivän innovaatioyhteisön kanssa on luontevaa ja jokapäiväistä. Yhteisö muodostuu startupeista, mentoreista, sijoittajista, tuotekehittäjistä, tutkijoista ja opiskelijoista, joiden yhteistyön vauhdittajana Uusi Tehdas toimii.


http://arkisto.hermiagroup.fi/palvelumme2/startup-palvelut/ 25.9.2018 klo 00:58:47